Verksamheten i full gång!

För er som har missat det så öppnade vi upp portarna på nytt den 25 april med ett öppningsevent.  Vi är så glada och tacksamma att så många tittade förbi! Klädoteket ligger numera på Amiralitetgatan 2 i Majorna och vi stormtrivs!

Sedan öppningen har vi arbetat med att bygga upp verksamheten och utveckla konceptet, vilket är ett pågående arbete. Butiken är den första delen i vår verksamhet som vi har öppnat upp, och där vi håller öppet onsdagar, torsdagar och lördagar. Vi har fått in flera fina designsamarbeten i butiken och kommer att uppdatera med fler.

Förutom butiksdelen har vi ett showroom där vi kommer att hålla i olika evenemang som har anknytning till vårt koncept. Håll utkik efter nya evenemang som dyker upp här. Vi har redan hunnit anordna en workshop med illustratören Freja Erixån. Hennes fina prints och skärbrädor finns att köpa hos oss juni ut.

FullSizeRender

FullSizeRender(5)

 butik

FullSizeRender(2) FullSizeRender(1)

Öppningseventet

freja3 freja2

Illustrationer från Freja Erixån (finns att köpa på Klädoteket)