Sustainable near you – ecKris

ecKris är en e-butik som säljer handgjorda smycken, bloggar om hållbart mode och ger värdefulla tips till konsumenter.

ecKris introducerar nu en ny kategori i sin blogg – SUSTAINABLE NEAR YOU, där de tipsar om olika hållbara företag runt om i världen. Det ska vara enkelt för konsumenten att hitta tips och inspiration i sin närhet. Först ut är Göteborg och Klädoteket, vilket vi är mycket glada över!

Här är ett litet smakprov från intervjun.

What is your best advice for a more sustainable consumption of fashion?
“You must reflect on your consumption and be more thoughtful before making a purchase. Many do numerous unnecessary one-time purchases and get hooked by a low price tag, thus overlooking the production conditions or even the fact that they do not need what they are purchasing”.

Hela intervjun går att läsa nedan. Passa även på att spana in alla fina smycken som finns på sajten.

Foto: ecKris
eckris4
Foto: ecKris

https://eckris.wordpress.com/2015/07/09/sustainable-near-you-gothenburg/