streetstyle – Victor Englund

Sprang på stiliga Victor Englund på Da Matteo i höstsolen.

Vad har du på dig?
Kavajen är köpt på loppis, polotröjan är Filippa K, byxorna är Whyred och skorna är Dr. Martens men dom hittade jag på Myrorna.

Vad inspireras du av?
Jag har bara bott i Göteborg sedan januari, men har redan blivit väldigt inspirerad av Göteborgs avslappnade och fria stil. Min garderob ser helt annorlunda ut idag mot vad den gjorde för bara ett år sedan. Den är kanske lite modigare nu. Jag älskar också gamla filmer som jag får mycket inspiration ifrån.

Var brukar du handla dina kläder? 
Jag försöker köpa så mycket jag kan på antingen second hand eller loppis. Sedan jag flyttade hit har jag ständigt jagat nya second hand-butiker. Hälften av det roliga med second hand är ju själva jakten på ett plagg man verkligen vill ha och som passar.