Kräftskiva med Close by Denim

Foto: Klädoteket

I torsdags fick vi äran att bli inbjudna till Close by Denims Kräftskiva. Close by Denim är ett av de märkena vi har representerade i vår butik. Alla som var inbjudna till festen kom såklart i kläder från märket:). Det var kul att se hur folk kunde bära upp kläderna och samtidigt representera sin personliga stil. Vi höll till i ett fantastiskt gammalt båtvarv som låg på Kalvsund. Trevlig kväll med god mat & dryck, härligt sällskap och en massa snygga hållbara plagg!!

close5

Välkomstskål från Petra som är designern bakom märket

close4

Det bjöds på en härlig buffé och god dryck:)

Close1

Fin inspirerande dukning i en härlig lokal

closeby8

close7

Fin text om alla kreativa själar som kom på Kräftskivan

close6

Close2

Denimklädda ben på väg hem