Späckad mötesdag!

Vi har haft en riktigt inspirerande dag med flera olika möten. Dagen började med ett möte med vår fina praktikant Martina Claesson som ska vara med oss under fem veckor. Hon studerar Modevetenskap vid Lunds Universitet. Vi är så glada att få arbeta ihop med henne ett litet tag framöver.

blogg5

Dagen rullade vidare mot ett möte med Nyla Design. Vi är så glada över att få arbete tillsammans med detta proffsiga gäng. Vi tittade på material till vår kommande modefestival. Resultatet blev riktigt bra och inom kort kommer ni att få se mer info kring detta:)!!

FullSizeRender (8)

blogg1

blogg2

Nästa spännande möte var på Avenue Modeller. Vi kan inte berätta så mycket mer om detta nu..Stay tuned…Sist men inte minst så var det möte på Skatteverket. Lite kaffe-AW med bokslut!

blogg3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *