Tisdagstema – Klädförvaring

Idag är det jag som har den stora äran att presentera Fabrikens Tisdagstema – Klädförvaring/klädkammare!

Hemma hos oss hittar man framför allt kläderna i de två stora IKEA garderoberna vi har i sovrummet. Bra förvaring för tröjor samsas med en upphängningsanordning för byxor och skoförvaring. Så här års kan man även hitta tofflor och raggsockar i en gammal äppellåda. Perfekt att dra på när tårna fryser!

Vi har en väldigt liten klädkammare (som visade sig vara på tok för mörk för att fota utan stativ) och där finns alla våra plagg som måste hänga. Majoriteten av galgarna är dessa vita enkla som inhandlas för en billig peng på IKEA. Enkelt och snyggt enligt oss.

Jag är svag för sjalar och har inte sällan en eller två hängandes runt halsen. Ett bra sätt att förvara dem kan vara att hänga dem över en trägalge. Vi har även en fin knoppbräda i klädkammaren där de flesta av mina hänger.

Men okej, bara för att vi har bra klädförvaring innebär ju inte det att kläderna alltid hänger i fina rader eller ligger snyggt ihopvikta. Det händer rätt ofta att kläderna, speciellt mina, hamnar i en hög eller slängda på sängen…….
Nu ser jag fram emot att få se hur ni förvarar era kläder! 
Titta även in på Fabriken för inspiration och mer klädförvaring.

16 Comments

 • Härliga bilder 🙂

  Jag hade tidigare ett klädkaos med lite finns-i-sjön känsla, inte mysigt alls. Men så fixade jag klädkammaren och nu är det istället roligt att välja kläder på morgonen.

  Skickar bidrag till Fabriken ikväll 🙂
  Kram

 • Hej Maria! Hittade din blogg av en slump via bloglovin. Vad fint du har det och vilken garderob/klädkammare! Kommer defenitivt följa dig framöver.

  Hoppas allt är bra och att vi kanske syns någon gång på Piteås gator =)

  MVH Emma

 • Härligt inlägg! Ser som att det ändock är bra ordning och reda hos er 🙂 Idagsläget ligger allt huller om buller hos oss, men i nya bostaden då blir det ordning minst sagt! Ha en jätte fin tisdag och tack för kommentaren hos mig. Kram Jenny

 • Vilka härliga bilder. Du är verkligen duktig med kameran:)

  Tack för gratulationen, det känns helt underbart att hon äntligen är här!

  Vi tänkte också testa pastareceptet någon dag, verkar himla smarrigt. Laga Lätt är en toppentidning, bra och inspirerande recept som passar oss utmärkt.

  Ha en fin tisdag!/Anna

 • Vilken garderob! Gillar kombinationen av jeans och naturellt läder, och du gör den verkligen rättvisa i dina bilder. Fantastiskt fint! Tack!

 • Haha, menar du verkligen att dina kläder inte alltid hänger i färgordning i prydliga rader…?;) Vanligast här är att de hamnar på sama sätt som dina. och tur är väl det, annars hade man väl inte gjort något annat än vikt kläder hela dagarna.

  Vad kul att du presenterar klädförvaringen, bra inlägg och fina bilder.

  ha en fortsatt skön kväll, kram Therese

 • Vilken fullkomligt fantastiskt vacker blogg du har! Supermysiga och inspirerande bilder! Pasta Puttanesca brukar vi också ta till här hemma. Väldigt gott att lägga ett par skivor mozzarella över 🙂 Kram Johanna

 • Wow, så där vill jag också ha mina kläder 🙂 Perfekt förvaring ni har, sen att det hamnar lite på golvet emellanåt, ja det för det väl för oss alla 😉

  Hoppas du haft en bra dag vännen

  Kramar Bella

 • Fin-fint inlägg!! Bra gjort!

  Kommer inte ihåg om jag har välkomnat dig hem…men nu gör jag det! Ni ser ut att ha haft en alldeles underbar resa!

  Tack för alltid vackra bilder och fin inspiration!

  Kram!

  Ps. Puttanescan är underbar! Har haft familj i Italien genom en pojkvän och jag kan framkalla den där smaken och känslan av italien när som helst! De drack alltid hälften vitt vin med hälften kolsyrat vatten till, mmmm

Kommentering är stängd.