100 % stearin

God morgon soliga fredag!
I natt har jag sovit riktigt gott och vaknade utvilad i morse, så otroligt skönt! Idag tänkte jag tipsa er om dessa fina stearinljus som jag hittade igår hos Lagerhaus. Jag har länge letat bra och fina stearinljus i blockformat men för det mesta är de väldigt dyra. Dessa fanns i flera olika storlekar och kostade från 39 kr. Jag använder helst bara ljus med 100 % stearin eftersom paraffin är en restprodukt från oljeraffinaderier och där med, enligt min åsikt, inte är ett hållbart alternativ. 
Med hem igår följde även detta lilla olivträd som inhandlades på Hötorget för en ynka hundralapp. 
Happy Friday!

6 Comments

 • Riktigt tjusigt, jätte vacker komposition! 🙂
  Olivträd för 100 kronor, som hittat!! Liksom ljusen, toppen bra tips!

  Jätte vackra och härliga bilder hos dig! Kakan ser både vacker och god ut, mums!!!!

  Kram kram
  Madde

 • De där ljusen ska jag också köpa. Jag har svårt för ljus (kliar!) som inte är av 100 % stearin och dessutom är det ju bättre för miljön. Härligt olivträd till fyndpris!

  Ha en bra söndag!
  Kram Karin

 • Finns fina och privärda 100% stearin blockljus hos COOP & Konsum också. Ett tips från en annan Maria!

Kommentering är stängd.