Det här med bönor…

Ja, alltså, det här med bönor är inte riktigt min grej. Jag försökte, men nej tack. Dock tror jag att ni som gillar bönor kan uppskatta detta tillagningssätt. Bönorna blötlades först 24 timmar och bakades sedan i ugnen i 3 timmar. Det tog mycket längre tid än vad receptet uppgett men det kan tydligen bero på vilken batch av bönorna man köpt. Bönorna bakades med olivolja, citronskal, hela svartpepparkorn, lagerblad, färst timjan och vitlök (och vatten så klart!). Det doftade ljuvligt när bönorna bakades men tyvärr, bönor är helt enkelt inte min cup of tea. Lagar man bönorna på detta sätt gäller det att vara planerad och inte ha bråttom. Vi åt bönorna i en sallad men det finns säkert många andra användningsområden.
Jag hoppas att detta inlägg ser bra ut eftersom jag försökt lägga upp det med iphonen.:)
Ha en fin tisdag!!6 Comments

 • Hej! Härlig matinspiration! 🙂

  Bönor är inte min grej heller, men vilket roligt tips. Då kanske man ska prova det?!

  Jag har sparat recept från dig i min iphone. Något att göra på semestern tänkt jag. 🙂

  Jaså du har lyckats blogga från din iphone, gud vad bra. Då borde jag också lära mig det. =D

  Bröllopet var jätte bra, så fint och helt i min stil. 🙂

  Jaså, har det börjats med rea, gud vad bra. Jag tänkte ta en mycket snabb visit in på hm imorgon då jag ändå ska handla glödlampor på clas ohlson till jobbet. Hihi.

  kram Madeleine

 • Det blev jättefint!!

  Bönor har aldrig varit någon riktig favorit för mig heller, men vissa bönor gillar jag faktiskt nu och är de tillagade på rätt sätt så 🙂

  Hoppas du haft en bra dag

  Kramar Bella

Kommentering är stängd.