bra start på helgen

PUH!
Vilken värme, det skulle behövas ett rejält åskoväder för att släppa på spänningen som ligger i luften. Det är så kvavt! Vi har lämnat renoveringkaoset för flyttkaoset men ikväll blir det bara lite sporadiskt packande för det är filmkväll som står på agendan. Film, jordgubbar och glass!
Helgen kunde inte börjat bättre. Jag vann tävlingen inne hos superduktiga millandante och detta snygga tryck kommer därför att få flytta in i nya läggan. TACK! Apropå nya läggan, vi har gjort en hel del renoveringar. Igår rev vi en vägg vilket resulterade i damm i hela, och då menar jag HELA lägenheten. Kvällen spenderades således med skurhinken i högsta hugg. Imorgon åker jag dit igen och då tänkte jag ta med kameran. Kanske blir det ett inlägg då!
FIN HELG!

Inga kommentarer

 • Wohoooo, jag ser fram emot bilder!!! Är så nyfiken!

  Här blir det True Blood, jordgubbar och glass, starting now!

  Fortsatt lycka till med kaoset och hoppas ni hinner njuta av lite ledigt också! KRAAAAM!

 • Grattis till vinsten! Håller verkligen med dig, milla är så duktig på det hon gör!

  Ååå vad mycket roligt ni har framför er med renovering och flytt. Det är jobbigt men det är ju så kul. Ser fram emot att få se lite bilder sedan!

  /Jenny

 • Huuuga! Jag hoppas att ni får hjälp av någon med renoveringen? Jag ser fram emot att få se bilder! Kommer ni upp något till Piteå i sommar? Kramar!

 • Vad kul att fixa med nya lägenheten!
  Vi får ta & komma ner med lillan i höst/vinter & hälsa på. Nu känns det bäst att hålla sig på marken & ta bilen dit man vill åka 🙂

 • Grattis till vinsten!!! Milla gör så fin tryck och ditt kommer bli så fint i nya lägenheten 🙂

  Låter gott med en filmkväll som omväxling mot renoverings och flyttkaos!

  Lycka till med renoveringen och flytten

  Kramar Bella

Kommentering är stängd.