andra loppisfynd och segdeg

Idag har jag en såndär segdeg-dag. Ingen riktig ork till något utan spenderar timmarna med att gå runt och se på allt som borde göras. Skriver till fler saker på attgöra-listan än jag styrker. Veckohandlat har jag i alla fall gjort och då köpte jag mig ett gott nytt thé. Det dricker jag nu i en av de två fina Stig Lindberg kopparna jag fyndade på loppisen i Sundsvall. Mycke honung har jag  i också eftersom jag inbillar mig att jag håller på att bli förkyld. Fast det är nog bara en ursäkt för att jag inte orkar göra något. I Rosendals fina bok letar jag inspiration till att göra något av alla äpplen jag fick med mig hem från Gården. Kanske baka en äppelkaka att bjuda J på när han slutar jobbet….eller så sätter jag mig i soffan ett tag…

FIN TISDAG!


14 Comments

 • Vilka fina bilder du bjuder på idag!

  Har inte blivit mycket bloggande i sommar, men nu har jag läst ikapp här hos dig och det verkar som ni kommit ordning bra i lägenheten och trivs.

  Hoppas du inte är på väg att bli dålig och att du haft en bra dag!

  Kramar Bella

 • Wow Maria, dina bilder är sååååå fina!! Jag blir lika inspirerad varje gång;)

  Sega på du.. man behöver sådana dagar! Jag har en tendens att fasta i soffan efter jobbet och sen inte komma upp. Alltid när jag går hem tänker jag nu ska jag göra ditten och datten men så fort jag har landat tänker jag: eller så ligger jag här, bara en liiiiiten stund till:P

  Kakan funkade fint med jordgubbar, blåbär var toppen det med, nästa gång blir det passionsfrukt tror jag:) Den är ju så himla goood! Tycker definitivt du ska investera i ljuslyktorna, de är mitt absoluta favoritpiff här hemma, har de tre i matsalen och en i vardagsrummet, vill ha fler dock:)

  Hmm, det blir nog en upplevelse, någon form av middag och något annat ska jag nog kunna klura ut. Huvudstaden vore inte fel;)

  Nu blev det en lång kommentar här, haha. Fortsätt nu att njut av ledigheten och lycka till med pluggandet, det fixar du!

  KRAAAAAAM!

 • Hmm…soffan eller äppelkaka – ett svårt val! Men det är nog säkert bra att ta det lugnt om du inte känner dig riktigt pigg. ta hand om dig!

  kram pernilla

 • Vilka fina bilder, lite höst stämning :)dom lånar jag gärna för framtida inspiration om det går bra? 🙂 jag har också den där kokboken, älskar alla böckerna, så vackra, nästan som tavlor, kram

Kommentering är stängd.