lite jul

Hej fina! Idag är jag på lite bättre jul-humör. Det kan bero på att jag åt en lussebulle till fruost eller att vi fick tända tre ljus igår. Hur som helst tänkte jag visa lite av vår sparsmakade julpyntning. Så här ser det ut på vitrinskåpet just nu och i reflektionen kan ni ana den stora vita stjärnan som hänger i fönstret. Det är mest det vi har tillsammans med julblommor som går i vitt, en mosskrans och några smågranar i glasvaser. På torsdag kommer dock finaste mamma med en lite större gran som ska få bo i en plåthink här inne och i den kommer det ju hängas lite fina saker. Nähä, dags att plugga igen då.
FIN MÅNDAG!

This is some of our christmas decorations. It’s not much, but that’s the way we like it. Some stars together with a lot of beautiful white christmas flowers and candles. My christmas feeling is on its way back… 

Inga kommentarer

 • Älskar det!
  Sååå fint! Precis i min smak.
  Duktiga du Maria :)!
  Plugga på bara. Good luck!
  Tufft det där, att plugga, kunna koncentrera sig.
  Fler lussebullar kanske hjälper?
  KRAM/Jennifer

 • Jättefint!!! som vanligt 🙂 Har inte så mkt pynt här heller men julkänslan kanske kommer snart.

  Ha en mysig dag fina du!

  Kramar Linda

 • Åh. Det där skåpet alltså. Väcker stora ha-begär! 🙂 Så fint du gjort det. Sparsmakat och vackert. Ungefär som vår jul. Några vita stjärnor, lite mossa och naturmaterial. Inget mer. Jo, en gran ska få komma in. 🙂

  Kramar!

 • Ser riktigt julhärligt ut! Tycker inte det behöver vara tomtar i varje hörn, man känner liksom julen i alla fall 🙂
  Plugga ja, jag känner igen mig. Men jag ska nog julstöka en liiten stund till 🙂
  Hoppas du har en fin kväll!
  Kram Johanna

 • Superfint, som vanligt!
  Vi har lite samma smak på julen, det får inte vara för mycket. Vita stjärnor, små granar och mossa är alldeles utmärkt! 🙂

 • God kväll i stugan! Ahh så fint! När jag ser bilden tänker jag att juuuuust det, jag har ju sett en pappstjärna såhär inteupphängbarasomdekoration hos dig innan och tänkt att jag ska sno denna fantastiska idé, men nu inser jag ju att jag glömt det igen:) Ska jag orka pallra mig upp på vinden och rota i lådorna igen? 🙂

  Och granen, jag har fått min på plats och den luktar ljuvligt, mmm grandoft alltså – mums!

  Annars fick jag gå hem från jobbet idag, har åkt på någon slags inflammation i axeln, det gör ooont:( Lycka till med plugget, det fixar du! Pepp och kram!

 • Snyggt och helt i min smak. Jag har inte mycket mer pynt än så (en rumsgran är allt). Varje gång jag ser skåpet undrar jag om jag inte kan få in ett sådant men det får nog dessvärre inte plats.

  Ha en fin Lucia! Kram

 • Så fint! Vi har ju samma skåp du och jag och nu blev jag sugen på att städa undan mina bruna flaskor för ett tag och göra det mer enkelt "juligt".

  Lycka till med pluggandet, snart är du i mål!

  Kram!
  a.

 • Hej!

  Jo jag har varit på marknaden för två helger sen och detn var helt ok. Mycket folk, brända mandlar, stenugnsbakat bröd, kransar osv. Det är nog inte så stor skillnad från förra året, dessutom har ju alla butikerna öppet 🙂

  tack. nu är hon frisk från scharlakansfebern, det tog lång tid så nu börjar livet om igen 🙂

  Fint med julpynt, här är vi också sparsamma. Julgranen har fått komma in på prov, vi får se hur länge lilla A kan låta den vara, nu då hon lärt dig att gå!

  Ha det fin och lycka till med plugget!
  //Anna

 • Tack Maria för upplyftande ord i bloggen!

  Den där jordgloben alltså.. en pärla!
  Önskar dig en fin jul och hoppas att du får något riktigt fint paket som du önskat dig länge!

  Ho ho
  Terese

Kommentering är stängd.