dan före

Nu är det nära, dan före den och dessutom har det ju vänt nu och ljuset är på väg tillbaka. Så här ser det ut hos oss så här i juletid. Bordet och stolarna är färdiga och jag blev riktigt nöjd. Bäst var att vi fick stolarna mot att vi hämtade dom. Visst var de i rätt risigt skick men se så fina de blev men lite kärlek! Jag ska ta och visa före och efter bilder någon dag. Nästa projekt blir att tänka till om vad som ska hänga bakom bordet. Warhol-tavlan blir kvar men den ser lite ensam ut just nu. Ja, det projektet ska startas efter det att vi tagit tag i det där hålet i golvet efter väggen vi rev…..host.
Årets lilla gran står i en gammal plåthink och kläddes med zinkstjärnor, kanelstänger och mina vitglaserade keramikhjärtan som jag gjorde på en keramikkurs jag tog för ett par år sedan. Enkelt. Nu kommer snart J hem med svärfäräldrarna och då startar julmyset.

Så nu vill jag passa på att önska er alla fina läsare en riktigt
GOD JUL!

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.