.vacker keramik

Jag älskar lata lördagmornar när frukosten får ta flera timmar och intas i morgonrock och raggsockor. Det blir nog inte många knop gjorda idag men ikväll ska jag och J lyxa och gå ut och äta på en libanesisk restaurang som vi hört mycket bra om. Riktigt mysigt ska det bli! 
För några vecka sedan hittade jag dessa vackra keramikskrin när jag vandrade runt bland de små affärerna i Gamla Stan. Jag har varit tillbaka flera gånger och tillsist bestämde jag mig för att två skulle få följa med hem. Jag älskar ju vacker keramik och de passar perfekt till smyckesförvaring. Keramikern som gör dessa vackra skapelser heter Anna Wadle men har tyvärr ingen hemsida än. Kvinnan i affären sa dock att det nog är en på gång och när den kommer lovar jag att länka till den!

FIN LÖRDAG!Inga kommentarer

 • Å så ljuvliga!

  Ja, jag såg nu att du länkat till hennes blogg. Himla fin och inspirerande. Mm, känner igen det där. Lika bra att hålla sig borta från underbara prylar tills man faktiskt har råd att unna sig, åtminstone någonting litet.

  Vi pluggar ju båda två och har inte pengar i överflöd direkt. Men samtidigt har vi så otroligt mycket tid tillsammans som familj, vilket vi aldrig haft om jag och F haft varsitt heltidsjobb. Mycket mer värt än allt annat just nu känner vi.

  Ptja, vet inte om jag skulle kalla något jag lagt upp på bloggen för alster, men jag älskar att teckna och måla. Det har jag gjort så länge jag kan minnas, det är så otroligt avstressande.

  Skönt att du kommit igång i alla fall, det brukar ju lossna bara man kommer in i det. För F går det i snigelfart eftersom han är pappaledig samtidigt. Det kommer bli mycket pusslande nu när min skola drar igång också, men det får helt enkelt ta den tid det tar för honom.

  Han ska skriva ex-jobbet hos Sweco och inriktar sig mot samverkanskonstruktioner. Vet inte exakt vart det kommer landa än men det verkar riktigt intressant. Vad skriver du om?

  Ha en mysig kväll!
  Kram Fanny

 • Vilka otroligt fina skålar! Jag skulle gärna kolla in hennes grejer, var i Gamla Stan kan man hitta hennes keramik? Tack tack!

 • Vad fina. Visst är det kul när man hittar något så personligt föremål istället för de där sakerna som finns överallt. Förstår att du fastnade för dem! Helt otroligt att man kan göra något så fint och detaljerat. Ha en fortsatt skön helg, Kram Ida

 • Detta får jag kika efter nästa gång det blir Gamla Stan. Brukar alltid bli ett besök hos Butik S när jag år uppe och hälsar på dottern.

  Anita

 • åhå så du köpte dem till slut! och två stycken! det gjorde du rätt i! passar ju dig och din stil helt perfekt! så mysigt att ni varit ute och ätit libanesiskt! här blev det firande för mig med goa vänner. Kram!!

 • Sofia,

  Jag minns tyvärr inte vad affären heter men den ligger på Västerlånggatan ganska nära slottet. Jag minns att Iris Hantverk ligger nära fast på andra sidan gatan. Hoppas det var till lite hjälp.

  Lycka till!

  /Maria

Kommentering är stängd.