.colour

Jag tittar mig omkring och ser att det finns färg här hemma idag. Det känns bra. Jag är ganska dålig på att ha det men när våren kommer får jag nästan alltid färgcravings igen. Annars kan man titta in här för att få sin dagliga dos av färg och pasteller, visst är det ljuvligt! 
Datorn ligger på en hög med kokböcker för att det ska bli lite lättare för nacken när jag sitter och läser. Jag håller på med litteraturstudien till mitt ex-jobb vilket innebär mycke tid framför datorn läsandes vetenskapliga rapporter och artiklar. Tyvärr verkar min rygg och nacke tagit lite stryk av min tidigare arbetsställning vilket har resulterat i en massa otrevlig huvudvärk och jordens migränattack i lördags. Då var jag inte kaxig kan jag lova. Men efter att J varit borta hela helgen så fick jag mig igår kväll en ordentlig massage och idag är det faktiskt lite bättre. Men jag tar det säkra före det osäkra och har datorn högt ett tag till.
FIN TISDAG!
I’ve got cravings for colour today. That is a rather normal thing for me when spring is approaching and I love it!

11 Comments

Kommentering är stängd.