.easter eggs

På den ljuvliga bloggen Dreamy whites hittade jag detta tips på hur man kan färga ägg naturligt med frukt och grönsaker. Jag tycker dom blev fantastiskt vackra och dessutom slipper man konstgjorda färgämnen och tillsatser. Detta får nog bli årets påskpyssel! Här finns fler recept och tillvägagångssätt. Och nu när påsken närmar sig, tänk på hönorna och köp ekologiska ägg eller ägg från en lokala bonde med frigående lanthöns som får vara ute och picka i jorden som hönor ska.

Tusen tack för all fin respons jag fick på inlägget med tidningskrukorna. Ni är allt bra fina ni. Tack! Jag glömde faktiskt visa ett av mina tips men det får bli imorgon. Snart ska vi nämligen väg på en tidig födelsedagspresent från J, vi ska unna oss lite lyx, god mat och romantik. 

HAPPY SATURDAY!

Thank you Maria with the beautiful blog Dreamy whites for letting me borrow the lovely pictures. Easter eggs natural coloured with fruit and vegetables. Lovely idea!

Inga kommentarer

 • Åh vilken inspiration! Här bli det inte mycket påskpyntande tyvärr för imorgon går första flyttlasset, det vill säga jag och vovvarna och alla kläder;) Kan inte fatta att det är dags!

  Huset var så fint så fint och läget var bra. Det fanns så mycket fina detaljer och kändes jättebra. Men det är ju omöjligt att få lån och vi har inte direkt ett par hundratusen sparade så vi får vänta snällt helt enkelt och börja spara seriöst så fort Andreas hittat nytt jobb och är på plats i Jönköping. Så vi får se, men egentligen är det ju hus vi verkligen vill ha.. jaja, man får lugna ner sig själv lite ibland, jag kan verkligen ha dåligt tålamod!!

  Åh jag hoppas ni har det jättemysigt då! Vad spännande..

  Kramar i massor

 • Åhh, så fina bilder 🙂
  Jag brukar alltid färga mina ägg själv för att det blir så fint!
  Vill tipsa om två andra varianter. Jag brukar linda in väggen med lökskal från gul och röd lök sedan lägger jag dem i aluminiumfolie och kokar dem!

  Så fint!
  En anna rolig idé är att lägga persiljekvistar runt äggen och sedan lägga i folié! Då blir ett sagolikt vackert mönster!

  Kram

 • Jag brukar oxå kika in på DW. Det är alltid lika fina lugna vackra bilder där. Tack för fina dom fina äggtipsen!
  Skön söndagskväll!

 • Nydelig ide, nydelige bilder og nydelig blogg! Her vil jeg følge med! I år skal vi prøve naturlige egge-farger, tidligere har jeg kokt egg pakket inn i løkskall (gul og rød løk), men det blir et helt annet uttrykk. Dine egg var vakre duse pasteller!

 • Du har en fantastisk vakker blogg, med mange vakre fotografier. Jeg blir meget inspirert over å lese bloggen din 🙂

Kommentering är stängd.