.ecorganic

Estelle & Thild är ett märke jag skrivit om tidigare. Svensk ekologisk och naturlig hudvård, så bra som det kan bli! Jag har flertalet av deras fina produkter men nu senast var det denna ljuvliga handkräm som inhandlades. Den är riktigt bra såhär på vårkanten när det inte är fullt så torrt som det är på vintern och så doftar den ljuvligt friskt av neroli och bergamot. 
Idag har den lilla lägenheten fått sig en ordentlig storstädning kan jag lova. Det var på tok för länge sen sist. J var ledig så när jag jobbat några timmar på morgonen och han äntligen (!) steg upp satte vi igång att tvätta, dammtorka, dammsuga och våttorka golven med såpa. Dessutom promenerade vi iväg till återvinningen med alla överfulla kassar. Att den sedan har varit fjorton plusgrader här i huvudstaden har inneburit att fönstren fått stå öppna och lägenheten vädrats ur. Härligt! Ikväll kryper vi ner i renbäddade lakan och imorgon är det jag som promenerar till Hötorget och köper tulpaner. Det är jag värd!

Intressant att läsa era kommentarer angående läkning och pinterest. Vi verkar tänka lika, det gäller bara att fortsätta prata om det och sprida det vidare.

FIN KVÄLL!

I have tried a new hand cream from the Swedish organic and natural brand Estell & Thild. It’s lovely and smells fresh of neroli and bergamot. I recommend it!

4 Comments

Kommentering är stängd.