.bloggevent

Måndag morgon och vitt på marken. Mina penseer tycker inte att den här vändningen till kallare väder var speciellt rolig och i morse såg de riktigt hängiga ut. Men är det april så får vi väl räkna med lite aprilväder.
I veckan ska jag gå på ett riktigt fint bloggevent hos Efva Attling, titta på alla vackra smycken, lyssna på spännande talare och träffa andra bloggare. Det känns som ett riktigt bra avbrott dessa intensiva dagar innan påsk. Mina örhängen från Efva Attling fick jag när jag fyllde arton och har använt dom nästan dagligen sen dess. Älskar den enkla rena designen. Dessutom är det de enda paret örhängen jag haft som hållit år ut och år in. Kan nog hända att de få sitta i öronen på bloggeventet också. 
Är det någon av er som ska dit?

Inga kommentarer

 • Men gud vad roligt. Ha så kul :)!
  Jo,nu har en av dina siffror, ettan, fått sig en ny omgång med färg och sitter fint i vardagsrummet. Jag tänker på dig många gånger och är otroligt tacksam för att jag fick köpa dem av dig. Och att jag lyckades få ihop barnens födelseår :). Så än en gång tackelitack!
  Och tack för en så otroligt inspirerade blogg full med fina bilder och ord. Och ett brett ekotänk. I like! Du får verkligen eko att kännas skirt, fint, snyggt, glittrigt och lyxigt. Inte alls sådär präktigt och jordstampat som det ofta tyvärr blir.
  Må gott/sanna

 • Ja det är fina saker Attlling gör! Tänkte höra hur ramen i valnöt till new york tavlan blev. Kan du rekommendera en beställning?

 • Om jag bara hde haft hålen kvar i mina öron så hade jagbanne ig också struttat runt och kännt mig fin i likadana örhängen! Riktigt snygga.

  Tyvärr kommer jag inte, det hade ju varit galet kul att träffa några av er andra fina bloggers….En annan gång…

  Ha det gott!
  Tina

 • Åhh, kan verkligen rekommendera den där klänningen från CN, min absoluta favoritklänning till vardagsfaktiskt (älskar också CN's kläder!)

  Ja men då hoppas jag att vi syns i vimlet på Efva Attling då, så får vi prata macaronsproblem 😉 Så ska jag ge dig några tips "one-to-one" 😉

  Kram Mary

 • Puh, jag blir alltid lite svettig av de där eventen, det är så mkt intryck och det blir lätt lite speedat (superkul att träffa dig dock)! Jag hann ju för sjutton inte avsluta mina macaronstips..mnen här kommer de, lite mindre speedat i sin helhelt! Ha lite extra äggvita färdig ifall smeten blir för tjock. Prova att klicka ut en liten hög med smet på en tallrik eller liknande innan du häller smeten i spritspåse (då ser du om den flyter ut eller om den bara ligger där i en hög – då är den för tjock). Mät upp alla ingredienserna på grammet så är det mindre risk att du misslyckas! Och glöm inte..du har en stående invitation att komma på one-to-one macaronkurs hos mig 😉 Lycka till! Kram Mary

 • Alltså din blogg är sååå opersonlig så det inte är sant. Samma bilder om o om och bara trend noll personlighet. Du och dina 100 tvillingar, kul?? Jag och många minns när du faktiskt var dig, när du var genuin.

 • Opersonlig? Det var ju tråkigt att höra. Du har helt rätt i att det blivit lite samma bilder nu på senaste tiden. Hinner inte riktigt med att alltid fota nya så ibland återanväder jag. Men det kan jag tycka är okej då och då, inlägget i sig är ju inte samma. Jag vill ju gärna ha mina egna bilder eftersom det är jag så därför blir det så ibland. Att jag däremot bara följer trender tycker jag nog inte. Inte alls faktiskt men du får gärna förklara hur du menar. Det kanske är bra för mig att få mig en tankeställare då och då, jag är lite rädd för att lämna ut mig för mycket så det kanske händer att det nästan går mot det opersonliga planet ibland. Kan fundera på det. Däremot är jag noga med att trycka på det som är viktigt för mig, som ligger mig varmt om hjärtat, det vill säga miljö, hållbar konsumtion, och ekologiskt mat. Det tycker jag är personligt och inget som jag läser hos speciellt många andra. Nu vet jag ju iofs inte vilka andra bloggar du läser men det låter ju helt klart trist att läsa 100 stycken som är likadana. Det vore intressant att veta när det var du tyckte att jag var genuin och när jag slutade?

  Ha det fint!

  /Maria

 • Fina örhängen och fin bild! Gillar hennes smycken skarpt. Har ett armband som sitter runt min arm dagligen: little twosome. Nu drömmer jag om ett litet peacehalsband signerat attling…
  glad påsk!

 • Hej Sanna,

  Förlåt för sent svar! Alltså, nja. Det är ju helt klart ett billigt alternativ men det märkt också att det är billigt. Ranglig och plastig. Tyvärr. Men ja, billig. Så har lite svårt att veta om jag skulle rekommendera den nu när jag faktiskt fått hem den men du får avgöra själv om du har ekonomin för att istället satsa på att göra det ordentlig.

  Hoppas det var till någon hjälp.

  Vänliga hälsningar
  Maria

Kommentering är stängd.