MY WEEKEND

I brist på annat kommer här några bilder från min helg. Via Instagram. Mest för att ni ska se att jag fortfarande lever, för det gör jag. Det är bara lite bristande inspiration och många funderingar just nu. Jag känner dock att energi kommer smygandes och med den brukar inspirationen gå hand i hand, så snart är jag nog tillbaka. Min helg började fint med snö som låg på marken när jag gick till jobbet i fredags morse. Visst pirrar det alltid lite extra i magen när den första snön fallit? På kvällen var vi bjudna till fina vänner på Moules frites. Om ni inte minns, så håller jag ju på att lära mig att äta musslor så detta var till stor hjälp. Riktigt gott! Idag lyxade vi till det (första lönen och allt) och brunchade på nyöppnade American Table på Clarion Sign. En riktigt bra brunch som jag verkligen kan rekommendera!
HOPPAS NI HAFT EN FIN HELG!