KNITTED


Jag vet inte om det är höstkylan som påverkar mig men just nu inspireras jag av allt vad stickat heter. Det har till och med gått så långt att jag börjat sticka själv (efter inspiration från duktiga Mia – the super ordinary). Tanken är att detta ska bli en kudde så småningom men med min takt kommer det ta ett litet tag. Jag återkommer med resultatet. Måste också tipsa om garnet jag stickar med, det heter Hooked Zpagetti och är gjort av spill från modeindustrin. Återanvändning alltså, det är min melodi! Det här får även bli mitt bidrag till söndagsbilden inne hos inspirationsfabriken, titta in där för fler bilder!
Jag hoppas ni haft en bra helg!? Det har vi, om än den var allt för kort. Som vanligt. Imorgon ska jag på det där eventet som jag skrev om tidigare. Det handlar om hållbart fiske och vi ska få lära oss mer om både det och hur man tar hand om och filéar en fisk på bäst sätt. Ser verkligen fram emot det!
FIN KVÄLL!