MIDSOMMAR

Nu är det såhär rysligt lång tid sen jag fick till ett inlägg här igen. Jag jobbar mina sista veckor innan semestern och jag kan ju inte direkt säga att det är lugnt just nu. När jag väl kommer hem är jag antingen för trött för att slå på datorn eller så är det en för fin kväll för att stanna inne. Nåväl, jag är väl inte den enda som gå på sparlåga vad gäller datortiden så här års. Istället får det bli några bilder från Instagram. Rackarns fiffigt med en kamera som alltid är tillhands. I helgen var vi på bröllop i Hälsingland och det var väldigt vackert. En riktigt fin midsommar med kärlek, fest och mygg. Sen kom vi hem och hann med ett besök på Slottsträdgården Ulriksdal. Inspiration i massor!! Har ni inte varit där kan jag varmt rekommendera både deras fantastiska vegetariska buffé som serveras på vardagar och deras hembakade fika. Första bilden är från koloniområdet en kväll förra veckan. Det är lätt att man dröjer sig kvar…
FIN KVÄLL!

Inga kommentarer

  • Hoppas att du snart får semester! Jag hade verkligen tänkt dra ned på tiden jag sitter vid datorn nu när jag är ledig men det har gått lite sådär hittills… ;-D Men nästa vecka blir det semestertripp utan dator!

    Idag gjorde jag förresten ännu ett suveränt fynd av Katarina Ks keramik, en tia på loppis! Bild på en blogg nära dig…

Kommentering är stängd.