HEJ SEPTEMBER

Bilder från min instagram
Augusti avslutades med en surströmmingsskiva igår under regnskyddet på kolonilotten. Tända ljus, småvaser med diverse blommor från lotten och papperstallrikar har aldrig känts mysigare. Jag skrattade så jag fick ont i bröstet (de onda kan också ha kommit av förkylningen som smög sig på under kvällen). September inleddes med gofrukost, snörvel, halsont och en riktigt lugn söndag. Dagens enda ansträngningen var att gå med återvinningen på vägen till affären och genomföra en skral veckohandling. Sen dess har vi (okej, framförallt jag) legat utslagna i soffan och endast rört mig för att gå och hämta mer paj. Citronmarängpaj. Vansinnigt god! Tacka vet jag hösten, grytornas tid, för det är så enkelt att ha en gryta puttrandes på spisen medan man slöar i soffan. Ikväll avnjöts boeuf bourguignon med lite av potatisen som blev över från igår. Vår egen potatis. Det är lyx det!

3 Comments

Kommentering är stängd.