GRÅA VÄGGAR

Jo, som jag nämnde sist så har vi målat om här hemma. Två väggar som hänger ihop med ett rundat hörn. En av väggarna är i vardagsrummet. “TV-väggen” närmare bestämt och en i hallen. Vi passade även på att byta TV-bänk så att vi fick undan lite fler sladdar och gömde alla dom där tekniska prylarna vi absolut måste ha… Jag har dock inte lyckats förhandla mig till att bli av med de stora högtalarna. Där sätter sambon ner foten och jag väljer mina strider. 😉 Vad som kommer stå på den knappt 2,5 meter långa bänken är inte riktigt klart än men sambons dryckesförråd kommer få ett hörn.
Annars då? Jo jag har spenderat helgen i horisontalläge med feber, halsont och hosta. Mindre kul. Men nu tror jag faktiskt att det har vänt så jag är nog på benen snart!

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.