PÅ BALKONGEN

Hej bloggen och hej ni trogna som fortfarande orkar titta in här. Ny månad och nya tag! Jag vill så himla gärna liva upp stämningen här och komma igång. Jag ska bara sänka kraven på mig själv först. Jag jobbar på det!
Annars då? Jo men vi pysslar på för fullt här hemma. Mest ute då såkart och i helgen kom dom sista plantorna och fröna äntligen ner i jorden på kolonilotten. Det innebar också att vi kunde röja upp på balkongen. Ett par lampslingor med solcellsbelysning kom upp också. Rackarns så mysigt det blev!

Inga kommentarer

  • Visst blir det mysigt med lite ljusslingor:) ett slags universal knep som livar upp varsomhelst helst! Och du, blogga ska ju vara lustfyllt, utan tvång och prestige!

    Kram

  • Haha, ja, håller helt med! Och gällande bloggandet. Jo, jag vet inte när det plötsligt blev för mycket press och allt kändes för dåligt för att publicera… Men jag jobbar på det! Tack och kram!

  • Tack! Vår är inte heller så stor. 🙂 Men tillräckligt för att få plats med lite blommor och en och annan tomatplanta i alla fall. 😀

Kommentering är stängd.