ETT HUS

När jag hemnettade (jag läste i senaste Kupé att det nästan är vedertaget verb) härom kvällen snubblade jag över detta fina hus. Tänk att få köpa ett hus där ytskikten (läs: det tråkiga) är fixat. Ordentligt fixat och alla gamla detaljer bevarade. Det enda man behöver göra är att välja hur man vill att köket ska se ut. Och badrummet. Att det finns en stor orörd trädgård som det bara är att sätta tänderna i och skapa. Att det finns en herrejösses massa uthus som kan bli både bryggeri, kreativ verkstad och förvaringsutrymme för alla loppisfynd. Och det ligger en kort promenad från havet. Då har man det här huset i ett nötskal. Det är vackert och rejält utan att bli flådigt. Om man nu bara hade några miljoner till övers…
Huset finns strax norr om Norrtälje och ligger ute hos Fastighetsbyrån.

7 Comments

Kommentering är stängd.