Vårlängtan

Här har det varit tyst ett litet tag. För mycket på jobbet och en helg i fjällen utan att öppna datorn har gjort att bloggen fått vila lite. Så blir det ju ibland när livet kommer emellan. Odlingssäsongen har börjat planeras och just nu längtar jag vansinnigt efter pioner. Därför fick det bli en gammal bild från i somras till dagens korta och ganska innehållslösa inlägg. Mer en annan dag. Hoppas ni har det fint!

6 Comments

 • Såg att vår stads ekobutik hade tagit in massa ekofröer så nu är det bara att klura ut vad jag vill sätta 🙂 Så härligt med vår!!

  Kram

 • Vilken fantastisk bild, som skänker glädje och en längtan till sommaren :).
  Får jag vara fräck och fråga vad som krävs för att våga ansöka som bloggare till er?
  Kram

  • Hej! Förlåt för sent svar, jag har legat lite lågt med bloggandet ett tag. Självklart får du fråga det, tyvärr är jag fel person att svara. Det är Helena (grundaren till The Waves) som hanterar det då det är hon som startat och driver portalen. Maila henne på helena@thewaveswemake.se

   Ha det fint!
   Kram

Kommentering är stängd.