Underbara vår

För inte alls länge sedan var marken täckt av snö och termometern visade på temperaturer långt under nollstrecket. Nu börjar knopparna slå ut och överallt ser man buskar som skiftar i grönt. Den där övergången mellan vinter och vår känns alltid så diffus, plötsligt är det bara vår utan att man vet riktigt hur det gick till. Jag älskar vintern och frostiga landskap är bland det finaste jag vet, men nu är jag väldigt nöjd över att det är vår. Man fylls med så mycket energi och ork när det är ljust så länge. Underbart var ordet.

Här har det varit typiskt aprilväder i helgen, solen har skinit och det har regnat om vartannat. Mellan regnskurarna passade vi på att ta en härlig promenad och jag fotograferade såklart varenda vårtecken vi stötte på. Hoppas ni har haft en härlig helg <3

_DSC0010-001 namnlös mapp 3 _DSC0034-001

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *