En kreativ helg


_DSC0234-001

_DSC0144-001

 

Helgen har jag spenderat hos min mamma i Östergötland där jag njutit av massa god mat, gått på fina promenadvägar i skogen och druckit kaffe med fina vänner. Och så har jag såklart myst med katten Elvis, som för övrigt fyllde 12 år för bara ett par veckor sedan. Han hälsade mig välkommen genom att vinka såhär gulligt i fönstret när jag kom.

I lördags var vi ute i skogen i flera timmar och bara promenerade runt och njöt av vackra vårblommor och knoppar som växer och slår ut så att man nästan kan se hur de växer med blotta ögat. Att luften är full av pollen och det kliar överallt gör liksom ingenting, det är så härligt att vara ute att man glömmer att det är jobbigt. I lördags träffade jag också fina vänner som jag inte träffat på länge och vi hinkade i oss kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord som om det inte fanns någon morgondag. Känner ni igen känslan?

_DSC0318-001

_DSC0155-001

I fredags hade mamma förresten lagat en glutenfri variant av Green Kitchen Stories recept på femgrynssallad. Jag tänkte dela med mig av hennes receptvariant här på bloggen (snart) för det var så himlans gott att vi slukade precis varenda smula av det.

Helgerna går ju så himla fort och vips så är det måndag igen. Men nu känns det som att våren är här och jag fylls med energi. Så fort jag går ut i skogen med min kamera är det som att hjärnan rensas på allt onödigt och plötsligt blir allt klart och tydligt och en massa idéer till nya recept och blogginlägg dyker upp. Och så får jag rusa hem för att skriva ner allt eftersom jag lämnat både block och telefon hemma. När jag väl kommer hem har jag glömt hälften av alla idéer, men jag tänker att det inte gör något för kreativiteten finns där och bara det är tillräckligt för att jag ska må bra.

Jag hoppas att ni haft en lika fin helg som jag har haft <3 Och ursäkta bildbomben på min katt, men han är ju så fin att man liksom inte kan låta bli att ta bara en bild till.

_DSC0256-001

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *