Det är något med ljuset

Det är något med ljuset nu som gör att det känns som att hösten redan är här. Det är mörkare, skuggorna är längre och luften känns sval och frisk. Sommarvärmen är som bortblåst men jag är inte redo för hösten än. Jag går i skogen och plockar de bär som ännu finns kvar, dricker morgonkaffet ute och när kvällen känns mörk tittar jag tillbaka på bilder jag tagit under sommaren. Jag hoppas så att sommarvärmen kommer tillbaka för jag behöver mer av både sol och barfotapromenader innan jag är redo att ta in hösten. Hur känner ni, är ni redo för hösten? <3

Desktop-001

_DSC0652-001

Desktop

_DSC0539-001

_DSC0099-001
_DSC0577-001

6 Comments

    • Jag älskar hösten och innerst inne längtar jag lite efter den, men ändå känns det för tidigt att den ska komma redan. Väldigt ambivalent detta. Skönt att du är redo, jag kan förstå att högsommaren inte är någon favorit. Hösten, våren och vintern har på något sätt mycket mer karaktär och personlighet än sommaren. Tack <3 älskar dina bilder också, speciellt ditt söndagsstilleben från vecka 30. Fjädern, blommorna och den vitsvarta vasen är mina favoriter även om hela kompositionen är perfekt. Kram <3

  • Underbara bilder <3 Jag skulle behöva lite mer sommar och sol men sen välkomnar jag hösten med öppna armar 🙂 Har ju sin charm att få krypa in under en filt, tända ljus, dricka varm choklad, klä sig i mysiga gosiga tröjor m.m Men har semester just nu och har inte kunnat vara på stranden en ända gång, är ju för kallt.
    Men får njuta ändå, gäller att hitta dom små sakerna som gör det 😉
    Njut av fredag.

    • Tack snälla du <3 Det verkar inte som att det blir så mycket mer sommar i år. Här är det kyligt, regnigt och blåsigt mest hela tiden och jag börjar så smått vänja mig vid att hösten har kommit tidigt i år. Som du säger är det ju jättemysigt att krypa in under en filt, dra på sig tjocka stickade tröjor och raggsockor och dricka te eller varm choklad. Man får göra det bästa av allt, men ändå tråkigt att du inte kunnat vara på stranden. Eller, kanske har du kunnat gå dit nu? Ha en fin torsdag <3 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *