Idag kom energin tillbaka

Jag har varit så seg och trots att inspirationen och idéerna funnits där så har energin för att ta tag i grejerna inte gjort det. Jag har mest suttit och stirrat rakt ut, tänkt på det jag borde ta tag i och fixa, men sen inte gjort något mer. Men, idag vände det. Efter ett par dagar av total prokrastinering kände jag imorse hur energin sakta smög sig tillbaka. Kanske var det den mörka, ruggiga morgonen som på något sätt gav mig energi igen (regniga, ruggiga morgnar med mycket kaffe är bland det bästa jag vet). När jag kom in i arbetsrummet var det som att jag såg rummet med nya ögon. Den mörka himlen gav rummet ett annat ljus och jag kände att det var dags att ta tag i saker och ting. Ett par timmar senare hade jag möblerat om, sorterat papper, ordnat med förvaringslådor och satt in saker i pärmar. Nu doftar det nystädat och skrivbordet ser inte längre ut som ett bombnedslag. Ordning i kaoset. Den kyliga höstvinden blåser nytt liv i rummet och jag njuter av att äntligen ha fått energi igen. Imorgon ska jag åka och leta efter en skrivbordslampa och några andra småsaker som kommer göra att jag kommer trivas mycket bättre i arbetsrummet. Det kommer ju vara där jag spenderar större delen av mina dagar nu, eftersom jag kommer kombinera mitt nya, ”vanliga” jobb med att frilansa som fotograf och andra bloggrelaterade jobb. Därför känns det nu extra skönt att energin hittat sin väg tillbaka. Jag tror jag ska fira med en till kanna kaffe.

Tea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *