Om onsdagen.

Jag vaknade tidigt, långt före klockan skulle ringa, så jag klädde på mig och körde ett yogapass samtidigt som solen gick upp och spred ett härligt ljus i vardagsrummet. En frukost senare gav jag mig iväg på jobb och på vägen hem svängde jag förbi Friends of Adam’s bageri vid Hornstull där jag plockade med mig lite färskt bröd och kanelbullar som fick följa med hem.

_dsc0433-2
Efter att ha suttit på tunnelbanan och bussen med kurrande mage i vad som kändes som en evighet var jag äntligen hemma. Pga den nyss nämnda hungern var det inte tal om någon lagad lunch så jag gjorde i ordning mina frallor och toppade med fikon och pinjenötter.

_dsc0462-2

_dsc0476-2

_dsc0508-2

Efter att ha ätit upp mackorna, en av bullarna och hinkat i mig massor av te njöt jag en stund av en bok innan jag jobbade någon timma till.

_dsc0524-2
Jag drack te med röda läppar och sedan fick jag ett städryck och dammade, dammsög och moppade hela lägenheten. Ett par timmar senare var jag klar (och genomsvett) så då tog jag en lång dusch och smörjde in hela mig med ekologisk sesamolja (bästa oljan för torrisar om du frågar mig).

_dsc0519-2
Jag tog en kort promenad för att få lite frisk luft och njuta av de sista rosorna på innergården. Och så snart jag skrivit klart det här inlägget ska jag börja förbereda för kvällens middag. Vi får gäster som ska stanna över natten så vi kör på lyx-vardagsmat i form av tacos. Eftersom det är mycket som ska hackas tänker jag att det vore fint att ha det mesta klart och redo att plockas fram när besöket väl är här. Sen var det visst en förrätt som skulle fixas också. Bäst jag sätter igång. Fortsatt fin onsdag till er alla <3

Processed with VSCO with f2 preset

 

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *