Julhelgen i bilder

Hej på er! Hoppas att ni har haft en underbar julhelg :) vi har tagit det väldigt lugnt och jag har faktiskt tagit semester från både blogg och sociala medier i några dagar. Idag tänkte jag dock att det var dags att kika in här och önska god fortsättning. Och även om jag fotat ovanligt lite de senaste dagarna så tänkte jag dela med mig av några bilder från juldagarna. De flesta bilderna är dessutom tagna med mobilkameran så här snackar vi semester på riktigt 😉

Jag har ätit fler raw food-tryfflar än jag kan räkna och njutit av ett helt vegetariskt julbord. Dessutom har jag myst med katten och passat på att läsa böcker. Och så har vi lagt pussel och spelat sällskapsspel såklart. Sånt där som hör julhelgen till ni vet. Innan året är slut tänkte jag skriva ihop en tillbakablick där jag ser tillbaka på vad jag gjort under 2016, vilka recept som varit mest poppis och kanske kommer det ett nyårsrecept också, det vet man aldrig. Så kika in snart igen. Kram så länge <3
Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *