Julhelgen i bilder

Hej pĂ„ er! Hoppas att ni har haft en underbar julhelg 🙂 vi har tagit det vĂ€ldigt lugnt och jag har faktiskt tagit semester frĂ„n bĂ„de blogg och sociala medier i nĂ„gra dagar. Idag tĂ€nkte jag dock att det var dags att kika in hĂ€r och önska god fortsĂ€ttning. Och Ă€ven om jag fotat ovanligt lite de senaste dagarna sĂ„ tĂ€nkte jag dela med mig av nĂ„gra bilder frĂ„n juldagarna. De flesta bilderna Ă€r dessutom tagna med mobilkameran sĂ„ hĂ€r snackar vi semester pĂ„ riktigt 😉

Jag har Àtit fler raw food-tryfflar Àn jag kan rÀkna och njutit av ett helt vegetariskt julbord. Dessutom har jag myst med katten och passat pÄ att lÀsa böcker. Och sÄ har vi lagt pussel och spelat sÀllskapsspel sÄklart. SÄnt dÀr som hör julhelgen till ni vet. Innan Äret Àr slut tÀnkte jag skriva ihop en tillbakablick dÀr jag ser tillbaka pÄ vad jag gjort under 2016, vilka recept som varit mest poppis och kanske kommer det ett nyÄrsrecept ocksÄ, det vet man aldrig. SÄ kika in snart igen. Kram sÄ lÀnge <3
Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with f3 preset

Processed with VSCO with f3 preset

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *