Macarons

_DSC0566

_

Efter några dagars sängliggande (se gårdagens inlägg) är jag äntligen frisk igen! Det är galet vad mycket som kommer på efterkälken bara för att man är sjuk i ett par dagar. Morgondagen kommer ha en lång to do-list, men än så länge är det söndag och jag tänker inte tänka på något annat än dessa macarons jag gjorde tidigare i veckan.

Eftersom det är ett tidningsjobb kan jag inte gå ut med receptet riktigt än, men däremot tänkte jag att jag kan bjuda på några av bilderna som jag tog, men som inte fick komma med i tidningen.

_

Blog-001

_DSC0729

_

Och när man pratar om macarons kan man ju inte annat än längta till Paris. Det är verkligen hög tid att åka dit igen – världens vackraste stad som jag inte alls fick nog av sist vi var där. Åh, det finns så många vackra platser man vill se och uppleva. Och vissa fastnar i ens hjärta så pass att man bara måste tillbaka, gång på gång.

_

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *