Favoritfrukost

_DSC0207-2

_

Den senaste tiden har varit otroligt intensiv och påfrestande på många sätt. Jag har haft mer att göra än någonsin (men är man egenföretagare klagar man knappast över det). Att vara kreativ, skapa och testa recept, styla, fotografera och redigera och samtidigt sköta bokföringen, mitt vanliga jobb och handskas med allt som hänt i övrigt – puh! Det har varit minst sagt påfrestande, men såklart också vansinnigt roligt och utvecklande.

Under sådana här intensiva perioder känns det hur som helst extra viktigt att ta hand om kroppen och förse den med massor av näring. Vi proppar oss fulla med grönsaker, groddar, bönor, nötter, bär och syrliga frukter. Den senaste tiden har frukostarna sett ut såhär – en stor tallrik växtyoghurt toppad med ekologisk müsli, torkade bär och frukter, frön och mer frön. Kaffet har vi bytt ut mot grönt te och jisses vad mycket fräschare man känner sig när man minskar ner på kaffedrickandet. Vid sidan om har vi också varsin liten shot som vi tar tillsammans med våra dagliga tillskott av vitaminer, omega3 och mjölksyrabakterier. Denna veckans shot-favorit har varit en mango/passionsfrukt/ingefära-shot som jag tänkte dela med mig av imorgon.

_

Opublicerat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *