Bloggen flyttar

_DSC0007-2

_

Jag har bloggat här på The Waves We Make i snart ett helt år och jag har trivts jättebra. Inte minst tack vare mina härliga bloggkollegor, MariaEmb, Spenat i Stan, Klädoteket och Hosted by Nature.

Nu har jag dock bestämt mig för att gå tillbaka till att blogga på min egen hemsida igen, www.thenordickitchen.com. Det är dags att bli min egen, helt och hållet, inte minst för er skull. Det känns konstigt att vara aktiv på två ställen samtidigt och därför väljer jag att lägga all min tid på www.thenordickitchen.com, eftersom det är den sida som är kopplad till mitt företag.

Den senaste tiden har jag lagt ner mycket tid på att bygga upp min hemsida för att få den precis så som jag vill ha den. Det har varit många gånger som jag nästan slitit mitt hår när kodningen inte går som jag vill eller när saker och ting flyttas runt och hamnar på fel ställe utan att man förstår varför. Men nu är den klar och jag hoppas att ni vill följa med mig till min ”nygamla” hemsida och fortsätta följa mig där.

Så, från och med imorgon kommer ni att hitta bloggen här: 

www.thenordickitchen.com

Till gänget på The Waves vill jag säga ett jättestort tack <3 Jag har verkligen gillat att blogga här och jag önskar er all lycka till framöver. 

2 Comments

  • Vi kommer att sakna dig jättemycket här på The Waves, men hoppas att våra vägar korsas framöver ändå!!
    Och vad jättefin din nygamla webbsida är – ser fram emot att besöka dig där!

    Massa kramar och lycka till från Anna och Olof

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *