Välkommen att boka The waves spännande och inspirerande föreläsare.

 

 Mat, hälsa och hållbarhet – hur hänger det ihop?

Sofia föreläser om hur våra matvanor egentligen påverkar vår hälsa och vår planet. Vad innehåller maten och varifrån kommer den? Föreläsningens syfte är att ge lyssnaren en förståelse för hur allt hänger ihop och att vi har större makt än vi tror när det gäller både hälsa och miljö. Föreläsningen kan anpassas för att passa olika målgrupper och teman.

 

Kladoteket the waves we make Äg din stil

Klädotekets föreläsning utgår från temat “äg din stil, inte dina kläder” och innehållet anpassas så att föreläsningen passar målgruppen i fråga. Det kan vara skolklasser, utbildningar eller företagsgrupper.  Utöver föreläsningar ordnar Klädoteket även teambuildingsevent innehållande ett schysst klädbyte.

 

JennieJo 2933Vad har vi egentligen på oss?

Jennie föreläser om konsumtion och hållbarhet med fokus på kläder och textil. Under hennes föreläsning förklarar hon utmaningarna i modebranschen, vi tar reda på vad vi egentligen  har på  oss och blir inspirerade att bli mer medvetna i vår   modekonsumtion.

 

hållbarhetspanelen  Hållbarhetspanelen

Vi plockar ihop en hållbarhetspanel som passar till just ditt event. Hållbarhetspanelen svarar på frågor och diskuterar hållbar livsstil.

 

 

För mer information om våra föreläsningar samt pris, välkommen att kontakta oss på forelasning@thewaveswemake.se

Vi hjälper dig självklart att hitta en föreläsning som passar ditt tema eller målgrupp.