Onsdag 11.01.26

Strålande sol här i förorten idag. Har gått en uppfriskande promenad till coop för att hämta ut mina fina vykort. Jag har lite svårt att hitta tillbaka till min motivation efter vår resa. Är det verkligen detta jag vill göra? Civilingenjör. Vad skulle jag annars göra? Jag försöker fokusera på allt som ger energi just nu, stort som smått. J. Bästa vännerna. God mat. En promenad i solen. Familjen. Blommor. En nybakad morotskaka.

Ikväll ska jag och J vardagslyxa med hembakad pizza och ett glas rött. Tända ljus, krypa upp i soffan och fortsätta att se avsnitt av Mad Men. Imorgon åker vi äntligen norr ut till småstaden för att träffa saknad familj och vänner. Tänk att man kan längta så!

Ha en fortsatt bra vecka fina ni!

Inga kommentarer

 • Hej kära Maria!

  Tack för dina fina kommentarer hos mig. 🙂 Vad mysigt att ni ska få träffa saknade vänner och familj. 🙂

  Hembakad pizza är sååå gott. Ha en fin kväll nu i soffan!

  Kram kram från Lotta

 • Så vacker bild du visar idag! Det gör du i och för sig alltid 🙂

  Jag känner igen det där med att tappa motivationen för en utbildning – det gjorde jag. ibland är det ju svårt att tänka sig in i att man ska göra en grej hela livet. Men då kan man ju trösta sig med att det aldrig blir på samma sätt i verklige livet som i skolan. Och oavsett vad man utbildar sig till kan man alltid bygga på sina studier och/eller utveckla nya grenar hela tiden. Förhoppningsvis 🙂

  Hoppas er pixxa blev god.

  Kram / Kristina

 • Hej hej! Du är inte den enda som saknar motivation, jag har världens svacka, i och för sig har jag alltid det jan-mars innan våren kommer (HATAR vintern!!) Så där kände jag två av tre år på min utbildning, haha, men jag kunde ändå inte komma på vad jag annars skulle göra. Och nu trivs jag ju kanon med mitt jobb:) Så det ordnar sig nog ska du se!

  Att hitta de små glädjeämnena i vardagen är nog det viktigaste. Se till att bunkra energi på hemresan nu och ha det jättefint!

  Stor kram till dig (och en dos pepp) ! 😀

 • Åh, GOTT med hemmabakad pizza och mitt i veckan mys!

  Förstår att det känns jobbigt med motivationen. Det är ju en omställning att komma hem från såna roligheter och börja plugga igen 🙂 tror och hoppas att du kommer in i det snart!

  Ha en härlig vecka du med! Kram

 • Vilka fina bilder du visar i dina senaste inlägg!!!

  Har äntligen orkat läsa ikapp efter att ha legat däckad av vinterkräksjukan senaste veckan, trodde inte man kunde bli så dåligt… Ja ja nu är det över och bara att gå vidare, hoppas du hittar motivationen igen och att ni får mysiga dagar med familjen 🙂

  Kramar Bella

 • Ja nog tappar vi alla motivationen ibland… och denna årstiden när solen inte ger oss den där extra energin så är det lätt hänt… hoppas du hittar den snart igen!

  Underbar bild!!
  Kram

 • Tack för kommentaren angående min bild, känns lite extra bra att få komplimanger från någon som tar så otroligt fina bilder själv! Ja stackars killarna, de måste ju tro att vi är spritt språngande… 🙂

  Härligt att ni är tillbaka så att det blir lite tätare mellan inläggen på bloggen igen.

  Jag hade också en svacka i motivationen under min utbildning, fortsatte och nu när jag tagit min examen ångrar jag definitivt inte att jag gjorde klart den. Tror att det är vanligt att man börjar tveka… Hoppas att motivationen hittar tillbaka i alla fall (inom ett område eller ett annat) ! 🙂

 • Det är verkligen jobbigt när man snöat in på sådana tankar. Känner tyvärr lite likadant, varför lärare? Jag vill jobba med något roligare, inredning!? Jag kommer inte ens få bra betalt 🙂 Skönt att höra att du lägger fokus på sånt som är viktigt för dig, tror det är det man måste göra för att hitta balansen igen.

  Ha en underbar lördags kväll! kram Linnéa

 • Jösses vad jag känner igen mig. Hade samma tänk när jag kom hem efter åtta månader i Aussie och NZ. Fick för mig att jag skulle bo hemma i den lilla lilla orten där jag är uppvuxen. och det kanske visserligen var bra… klarade av det i ett år innan Göteborg lockade för mycket och sen ramlade allt bara på.

  Hoppas mys och familj hjälper dig att komma rätt i dina tankar:)

  Stor kram Therese

Kommentering är stängd.