Hemma.

Hemma igen. Vilken härlig helg vi haft. Man kan få mycket energi av att vara nära dem man tycker om. Tack för det fina vänner och familj! 
Klockan är sent och jag sitter och förbereder mig inför morgondagens skola och gruppmöte. Suck. Tack för alla fina kommentarer jag fått om min bristande motivation. Jag kommer nog över det, bara ljuset kommer tillbaka och de energigivande sakerna ges utrymme. Imorgon blir det en hel del ärenden som ska fixas efter skolan bland annat ska Hötorget besökas för att införskaffa lite nya blommor. Efter det blir det lägenhetsvisning tillsammans med J.
Önskar er en fin start på veckan! 

8 Comments

 • Vilken vacker bild! Välkommen hem!
  Nya blommor ska vi minsann också ut och köpa idag. Jag vill försöka få tag på Ranunkel och Anemoner men har varit dåligt med det i blomsteraffärerna här. Tror jag tittat på fel ställen. Så idag blir det en tur in till stan. 🙂

  Ha en fin måndag.
  Kram från Lotta

 • Vilken härlig bild! Vårblomster gör en glad! 🙂

  Hoppas att du snart återfår din motivation!!!

  Ha det gott!
  KRAM♥ Maria

 • Åh, vad är det för lägenhet? Spännande! 😀 Ljuset och värmen får gärna komma snart, hatar detta zombie-stadie jag hamnat i, orkar INGENTING, suck! Menmen, så länge får vi jaga vardagslyx, jag börjar med en bit (okej 2) choklad till kaffet, fast jag egentligen inte borde:) Du kanske hittat några fina blommor? 😉

  Kram kram till dig!

 • Vilken fin bild!!

  Härligt med en helg där man kan samla energi med dem man tycker om runt om kring sig 🙂

  Hoppas att du får en bra vecka och energi kommer tillbaka i takt med att det blir ljusare och ljusare ute!

  Kramar Bella

Kommentering är stängd.