Underbara onsdag!

Idag är jag glad! Solen skiner, jag är ledig och bästa tjejerna kommer hit på middag ikväll. Jag tog en skön sovmorgon i morse, åt en god frukost och satte mig sen och läste de brittiska numret av Elle decoration (mmm inspiration) tillsammans med en stor kopp thé. Nu blir det lite skoljobb (bara för att jag faktiskt inte har någon ångest över det) och sen en skön promenad ner till centrum för att handla inför middagen. Tror bestämt att det får bli en tur förbi secondhandbutikerna också!

Ha en riktigt fin onsdag!

Inga kommentarer

 • Låter som en underbar dag och vilka härliga bilder sen =) man får äkta vårkänslor trots det mörka tunga vädret utanför!

  Jag är så sugen på att gå i lite second hand butiker, var alldeles för längesen!

  Kram!

 • mmm Maria..Det lät veldigt mysigt!!

  elle decoration är nog min favoritt..
  Så njut och gled dig…

  takk for vackre inlegg her inne..dom e så delikata!

  kram
  Eldrid

 • Hejsan söta du! så glad du gör mig! 🙂 Välkommen hem (trots att du varit hemma ett tag nu) Du verkar ha haft en underbar resa! Det blev en liten bloggpaus för mig då inte livet riktigt gått som jag vill de senaste månaderna och till slut visade sig det även på inspirationen. Även om det fortfarande känns som att allting jag gör är fult och alla andra är så mycket bättre så har jag bestämt mig för att blogga ändå utan krav.. haha 🙂 Och därför skulle jag vilja ge dig samma råd med skolan. Försök att inte tänka så mycket på det för det kommer lösa sig. Inget säger att du måste göra det hela ditt liv. Tänk på att jag utbildade mig till två saker (eller snart två saker) och ingen vet om jag kommer jobba som socionom eller visual merchandiser. Det som känns bäst får det bli och det kommer säkert ändra sig över tid. Inget hindrar dig från att göra det andra! STOR KRAM OCH TACK!!<:)

 • Vilken underbar dag! En sån vill jag med ha!! Hoppas ni har en riktigt härlig middag, men det tvivlar jag inte på:)

  Ranunklarna var underbara förresten. Och..jag är ju inte lite sen men nu har jag kommit på att jag vill ha ett fjärilsprint, hehe. Vart köpte du ditt? Såå himla snyggt!

  KRAM!

 • …vilken underbar start på den nya dagen… och fin avslutning på den härliga onsdagen!!! …Åh vilka underbara blomsterbilder, så fina!!!

  Hoppas att du och vännerna hade en trivsam middag!!!
  KRAM♥ Maria

 • Vilken mysig start på din onsdag du verkar ha haft:) Känns som en hel evighet sedan jag kunde ha en lugn stund med en kopp thé på det viset 🙂

  Det går lite trögt med läsningen just nu så jag har inte hunnit så lågnt men hitils tycker jag den är otroligt rolig. Väldigt välskriven. Jag kan dock ha lite svårt att se en 100årig gubbe i min fantasi bara:)

  Hoppas ni hade en mysig middag!
  //Anna

 • Låter som en helt underbar dag!! Du visar så fina bilder som får mig att längta så mycket efter våren nu, det blir ju ljusare och ljusare för varje dag och känns nästan som det är lite vår i luften och det känns så skönt…

  Hoppas du får en riktigt trevlig kväll!

  Kramar Bella

Kommentering är stängd.