Onsdag

Vackra ljusrosa rosor som inte riktigt såg så här pigga ut när vi kom hem igen…..
Vi är hemma i förorten igen efter två mysiga dagar på Gården. Åh vad vi njuter av att vara där! Nu är det tillbaka till alvaret igen. Stora delar av dagen ska ägnas åt rapportskrivning men kylskåpet ekar så det måste hinnas med en tur till affären också. Ikväll bär det av på tjejmiddag, en nystartad veckotradition som jag ser fram emot!
Ha en fin onsdag!

Inga kommentarer

 • Hej!

  Brukar kika in här med jämna mellanrum, till de alltid lika fina och inspirerande bilderna.

  Eftersom jag är lika mattokig som intredningsintresserad så saknar jag dina matinlägg.

  //Anna

 • Åh, härligt det låter. Inte lika härligt med rapportskrivande dock, känns nästan längesen redan;)

  Men jaha, True-Blood är ju såå himla bra, vet du om det börjar snart igen? Har för mig att det skulle börja i februari…? Vet du, de var out of stock första gången jag kollade men jag hade samma tur som du:)

  Skojar du eller? 😀 Jag vill ha All is pretty, så himla snygga är dom!! Så de säljs på moderna museet? Kostar?

  Hoppas ni har en toppen-mysig kväll! Och du, nu har vi ju gjort mer än halva veckan. Snart helg!! KRAM!

 • Svar till Anna,

  Hej Anna!

  Tack för din kommentar! Kul att du saknar mina matinlägg. Största anledningen till de uteblivit är nog att det ofta blir så dåliga bilder nu när det är mörkt på kvällarna. Men nu är ju ljuset på väg tillbaka och då brukar matinläggen följa med. Ska försöka lägga in något recept snart!

  Tack!

  Vänligen, Maria

Kommentering är stängd.