Le Parfait

Det är väl ingen av er som missat den underbara nättidningen Le Parfait!? Om så ändå är fallet tycker jag att ni genast ska gå in på deras hemsida och anmäla er! Tidningen, som är full av matinspiration och vackra bilder, är gratis och landar i din mailbox några gånger per år. Bara bläddra och njuta!

Här i förorten (eller egentligen halva landet!?) fortsätter snöstormen såhär på morgontimmarna. Jag gör inte misstaget att ge mig ut i kollektivtrafiken nu utan får vackert sitta och vänta tills det avtar en aning. Skola och datalabb väntar i eftermiddag men sen blir det helg och fredagsmys! Efter de här bilderna känner jag nog även att det får lov att bli semmelbak i helgen även om fettisdag inte är för ens i mars.
Happy Friday!

8 Comments

 • Godmorgon! nää har ni snöstorm? här är bara grått. Själv sitter jag och hostar och nyser. Har inte hört om den nättidningen innan men att dömma av bilderna så måste jag anmäla mig! Ha en bra dag! Kram!!

 • Huvva lät inget trevligt med snöstorm direkt :/ Ja, alltid kul att pyssla på lite! Okej, jag beställde hem "I heart you" 🙂

 • Tack för tipset med tidningen, ser ju RIKTIGT gött ut! Halkade in hos dig på ett bananskal, vilken fin blogg du har! Ha en fin helg trots midvinter! Mvh Anna

 • Hej hej!

  Här snöar det också nu… jag som var så glad att vi inte fick någon snö här i Helsingborg. Men det verkar inte som att det kommer att stanna kvar på marken. Puh! 🙂

  Vilka underbara bilder, det magasinet har jag helt missat. Ska genast kolla in, tack för tipset!

  Ha en fin fredag!
  Kram

 • Ååååh, jo jag har missat! Så snygg layout! Och sååå gott ser det ut!

  Åh att åka långfärdsskridskor är en passion för mig! Tyvärr har det inte blivit så mycket de senaste åren då de varit fyllda med småtroll;-)

  Ha en härligt solig helg!

  Kram,
  A

Kommentering är stängd.