REA-fynd

Mina reafynd från Sigtuna förra helgen var dessa! En jättefin smutsigt syrenlila klänning från Rabens saloner och en (ja, kan man kalla det poncho?) från ett för mig nyupptäckt märke European culture. Ponchon är riktigt mjuk i tyget och har en smutsig plommonlila färg som jag föll för direkt för. De kommer passa perfekt till våren, när den nu väl kommer.

Efter en förmiddag på skolan med datalabb fick jag värdens städryck här hemma. Det dammades, fejades och nu skiner lägenheten (eller ja, det ligger i alla fall inte dammråttor i hörnen och gårdagens disk är borta). Som belöning blir det en kväll i soffan med thé och muffins med blåbär och vit choklad som bakades igår. Torsdagslyx!

6 Comments

 • Din jacka/kvaj ser jättefin ut, jag gillar Rabens Saloner också, kan dom vara det nya odd molly tro?

  Härligt med rent i huset innan helg:)

  Kram till dig,
  Annaleena

 • Ås så fiiiint! Lovely colors och ponchon såg jättemysig ut:D Det lät inte som en dum torsdagskväll, jag har varit och zumbat- ganska trevligt det med;) (hoppas jag förbrände den här veckans chokladtryfflar, hehe)

  Imorgon är det FREEEDAG!! Wihoo! Vad ska ni hitta på i helgen? Vi ska hem till JKPG:) Hur som hoppas jag du får en fantastisk helg! Stor kram till dig!

 • Ohh så mkt fint du har hittat 😀 Härliga bilder! Hittade samma färg på Rabens plagget med fast i tunika och på rea, super! Åh vad gott med muffins, mm!!

  Ha en mysig Torsdag!

  Kram Linda

Kommentering är stängd.