Söndagsbilden v.9

Hej söndag!
Hoppas er helg varit bra. Min har bestått av allt från långfärdsskridskor och tjejkväll med snacksbuffé till småbarns mys och flytthjälp i ett drömhus! Idag blir det mest plugg för min del men jag tror att jag ska ta en promenad och se om jag hittar några fina rosor på affären. Alla blommor har vissnat här hemma och jag är i desperat behov av lite liv! 
Det var de vita vackra skålarna från Agneta Livijn som fick följa med från Sigtuna i fredags. Första gången jag såg hennes alster var för tre år sedan på ett litet stenugnsbageri i centrala Stockholm, jag blev tokförtjust! De är rejäla med vacker vit glasyr och kommer passa perfekt till varma soppor eller annat gott. Skålar kan man ju aldrig ha för många av!? Förhoppningsvis kompletteras de med några fler allt eftersom, kanske en bra sak att skriva på önskelistan?

Jag fick även ett ryck och lekte med dymon som inhandlades på Granit för några veckor sedan. Två tavlor blev resultatet. Snyggt enligt mig. Helt okej enligt J. Detta får bli mitt bidrag till Söndagsbilden.

Fin söndag!

11 Comments

 • Snygga tavlor tycker jag! Kul med saker som inte behöver kosta så mycket, det är inspirerande.
  Det låter som du haft en härlig helg, väldigt innehållsrik och kul. Men skönt att det är fler än jag som behöver plugga denna söndag…

 • Jag som har en dymo vet efter att ha läst detta inlägg, att jag kan busa till det lite och göra tavlor 🙂

  Ha en fin söndag

 • Från mig får du verkligen inget motstånd…skålar kan man INTE få för många utav! 🙂
  Och speciellt inte vackra, vita handgjorda i keramik.

  Hoppas du får tid till lite mys idag, och inte bara plugg. Må gott!

 • Håller med, skålar får man aldrig för många av;) Dina nya ser superfina ut.

  Vilken snygg tavla, tack för tipset!
  Nu får jag införskaffa mig en dymo.

  TRevlig kväll!
  C

 • Hallå hallå:D Vilka fina tavlor du pysslat ihop, like a lot!!

  Men ohh det låter ju nästan för bra för att vara sant, vilket drömhus! Vissa har det bra, hehe:) Men vi ska dit vi också, eller? KLART vi ska:)

  Jag har verkligen haft en toppenhelg, som avslutades på bästa sätt med besök av mamma och pappa. Våffelfika och så fick vi upp alla tavlor, blev verkligen kanon – både fjärilarna och Warhol-postern. Kunde inte vara nöjdare med livet för tillfället:)

  Hoppas du hann njuta av promenaden och solen nu, och att plugget går bra! Pepp pepp! Och du, hoppas du får en riktigt bra start på nya veckan!

  KRAAAAM!

Kommentering är stängd.