Måndag

Vacker vit pärlhyacint som tyvärr inte är så här fin längre.
God kväll!
Hur har ni det? Jag ligger utslagen i soffan efter en låååång dag på skolan med rapportpresentationer. Den här kursperioden börjar lida mot sitt slut vilket betyder redovisningar och tentor. Det blev inga blommor i helgen utan jag tänkte göra ett besök på Hötorget istället, där får man mer för pengarna. Den här gången håller jag tummarna att de fått in fina anemoner.
Ha en trevlig kväll!

10 Comments

 • Men go kväll:D Samma här, helt utslagen på soffan efter en hektisk dag på jobbet, puh (snart helg igen snart helg igen…) Hoppas du hittar lite fina blommor, jag har letat anemoner men det har bara funnits i konstiga färger när jag tittat. De är ju såå fina (de med, hehe – älska blommor!)

  Dags för sängen kanske..snaaark! Kram till dig!

 • Samma här, helt slut efter jobb och all tandvärk 🙁 Fin hyacinten var, själv har jag en lila på bordet!

  Ha det så bra!

  Kram Linda

 • Åh vad jag är glad att studenttiden är förbi – det tog verkligen på krafterna. Lycka till med allt!

  Vacker bild å jag tycker att tavlorna nedan blev jättebra. Blev sugen på att fixa egna 🙂

  Kram / Kristina

 • Så fint foto.
  Gick över Hötorget idag, mängder av tulpaner och påskris.
  Jag var på jakt efter vita anemoner, men tyvärr bara lila och rosa…
  Kram

 • tycker det är så fint med vita pärlhyacinter! min är överblommad och slängd, måste köpa fler:-)

  Ha det bra!

  Kram Pernilla

 • Hej Maria =)

  Ååå vad kul att du hittade till mig via sigtunabygden, vad glad jag blir. 🙂 Jätte kul att hitta till din fantastiska blogg. Vackra bilder, snygg layout och väldigt smakfullt.

  Vad roligt att du bor i lilla/eller stora (allt är relativt, hihi) märsta också. Det är grejer det. 😉

  Din fina blogg lägger jag till i min blogglista med en gång.

  Vi kanske syns på stan, om inte annat så hörs vi i bloggvärlden såklart =D
  Kram Madeleine

Kommentering är stängd.