Fredagsmys

Hello Friday!
Äntligen lite helgfeeling, även om det egentligen inte spelar så stor roll när det är plugg som gäller. Idag blir det dock bara plugg halva dagen för i eftermiddag får vi fint besök. Vi ska hitta på en hel del trevligt, umgås och äta god mat. Riktigt fredagsmys! 
Ha en riktigt härlig fredag ni också!

14 Comments

 • Ja, visst är det en härlig känsla att veta att det är fredag! hoppas det blir en bra helg, pluggandet till trots.

  Kram Pernilla

 • Skönt att kunna sluta "jobbet" tidigt en fredag. Själv får jag nöja mig om jag kan smita lite tidigare och kanske hinna köpa med mig lite blommor, innan jag måste hämta upp maken.
  Av och till kan jag sakna studenlivet, med de lite oregelbundna tiderna och möjligheten till en tur på stan mitt på dan till exempel. Men det finns ju en del positivt med att jobba också. 😉

  Önskar dig en riktigt fin helg!

 • Vilken fin bild, som alltid! Ha en mysig fredag och en skön helg! Jag skall ha filmkväll med min syster, äta en god sallad och dricka lite vin (six hats).

  Kram,S

 • Mm härligt med fredag!! Låter som du ska ha det riktigt mysigt 🙂 Själv har jag och sambon precis slagit oss ner i soffan för att kolla film!

  Ha det så mysigt!

  Kram Linda

 • Åh, fin bild!! Hur går det för dig med pluggandet, kommer du framåt?! 🙂 Förresten var är det du kan jobba med sedan?

  Nu är vi på plats i Jönköping, idag har jag varit och klippt mig, det var välbehövligt kan jag lova:) Imorgon ska mamma och jag på utflykt neråt Småland och besöka två stora loppisar, det kan du gissa om jag ser fram emot??! 😀

  Hoppas du får en toppenhelg! Kraaaaam!

Kommentering är stängd.