PluggGodmorgon tisdag!

Det verkar ha varit många minusgrader inatt och penséerna ser inte helt krya ut. Håller tummarna för att de repar sig. Skrev första tentan igår och den gick helt okej. Nu är det två dagars intensivpluggande inför nästa som inte på långa vägar känns lika bra. Inspirationen och tiden för att fota och läsa bloggar finns inte just nu. När detta är över ska jag se till att titta in hos er för att se vad ni haft för er när jag suttit med näsan i böckerna.

Ikväll ska jag och J gå på en lägenhetsvisning. Håller tummarna för den ser ut att ha potential. Nä, nu måste jag skynda mig så att jag hinner med pendeln.

Med sol

Maria

Inga kommentarer

 • Fin bild, och superfina handledsvärmare (eller vad man kallar det) 🙂

  Jag tror dina peseneér repar sig. De tåler ner till ca minus 5-6 grader.

 • Jag blev oxå kär i dina handledsvärmare, men sen funderar jag på om det inte är en odd molly tröja. Supersnyggt i alla fall.
  Lycka till med pluggandet
  /Helena

 • Hej =)

  Vad duktig du är som skrivit tenta och laddar om och bara fortsätter plugga. Beundransvärt!!!

  Men så roligt att du köpt penséer – helt rätt. Så himla härligt! Jaså, dom fanns till försäljning i Sigtuna, perfekt!!!!

  Jag ska också införskaffa några små sötnosar inom kort. Hihi.

  Hoppas lägenheten ni ska titta på faller er i smaken och har massor av potential.

  Kram Madeleine

 • Bra kämpat med den tenta som du har skrivit, och lycka till med nästa! Jag vet hur fullständigt tvärslut man kan vara efter en tenta, och att då hugga in på nästa är ju minst sagt tungt.

  Kram från Helena

 • Va kul att läsa!! Jag visste det mesta utom nr 2 och 5. Sen tyckte jag nr 7 var rätt så kul – jag drar också till mig folk – men det är mest folk som frågar om vägen – jag undrar om folk kan se på mig att jag jobbat som turistvärdinna under många år 🙂 /Kram Kerstin

Kommentering är stängd.