8 saker om migGodmorgon!Jag har fått en utmaning av fina Linda om att berätta åtta saker om mig själv. Jag brukar ju inte vara allt för privat på bloggen så här kommer några saker som ni kanske inte känner till.

__________________________________________________________________

1. Jag älskar att resa men är fruktansvärt flygrädd, det är ingen bra kombination.

2. Jag borstar oftast tänderna alldeles för länge och vet att jag borde använda tandtråd men struntar i det eftersom det alltid slutar med blodspill.

3. Listor är något jag inte kan få nog av. Jag är listoman ut i fingerspetsarna och älskar att skriva listor för att sedan få stryka över punkterna demonstrativt när jag utfört dem.

4. Jag är förmodligen överempatisk och att jag har lätt att gråta är en klar underdrift.

5. När jag var tre år gammal ramlade jag av toalettstolen och bet igenom läppen vilket idag visar sig genom ett litet ärr vid underläppen på höger sida.

6. Jag är en manisk sopsorterare. Jag sorterar nästan allt medans sambon inte kan vara mer obrydd.

7. Jag har förmodligen en okänd förmåga att få folk att prata med mig på offentliga platser. På pendeltåget har det utspelat sig samtal med alltifrån gråtande narkomaner till pensionärer, turister och hundägare. Det har även blivit samtal med en gråtande, hundägande pensionär…….

8. Jag är snart färdigutbildad ingenjör men har fortfarande inte kommit överens med vår gamla micro om tillvägagångssättet för att tina bullar. De blir alltid för varma. Eller för kalla. Eller någon sorts blandning.

_________________________________________________________________


Jag tänker lämna utmaningen öppen eftersom jag skulle vilja veta lite mer om er alla. Ta er tid några minuter och berätta några saker om er själva antingen här eller inne hos er. 

Hoppas ni får en fin onsdag!

Inga kommentarer

 • Mysigt att få veta lite mer om dig. Önskar att jag träffade dig på pendelstationen också – vi skulle nog kunna ha kul ihop 😉

  Nä, detta måste bli sista bloggen jag besöker för nu… mellanmål och gå ut väntar!

  Ha en fin dag!
  kram / kristina

 • Tack för att du delade med dig, alltid roligt att veta mer bloggaren.
  Det där med att folk alltid skall öppna sitt hjärta för en är lite roligt, råkar alltid ut för det jag med…Kraam

 • Tack för att du delade med dig, alltid roligt att veta mer bloggaren.
  Det där med att folk alltid skall öppna sitt hjärta för en är lite roligt, råkar alltid ut för det jag med…Kraam

 • Hej Maria!

  Kul att du antog utmaningen! Haha jag älskar med listor och det bästa av allt är när jag får pricka av, lite töntig jag vet 😉

  Ha en jättebra dag!

  Kram Linda

 • Kul att få veta lite mer om dig 🙂 Jag har också fått utmaningen, så jag sitter och klurar som bäst på om jag kan komma på något av intresse att berätta…

  Hoppas du haft en bra dag

  Kramar Bella

 • Vad roligt att få veta lite om dig som du inte skrivit om på bloggen förut.

  Jag hör också till dem som brukar få främmande människor att komma och prata med mig. Så är jag också på en sådan bransch att jag träffar många olika slags människor och får ta del av en mängd olika livsöden och personligheter. 🙂

  Önskar dig en riktigt skön helg!
  Kram, S

 • Hihi* vilken mysig utmaning och vilken mysig person du verkar vara 🙂

  Vilken underbar bild du tagit, den utstrålar vår från blomblad till stjälkar! Ha nu en fortsatt underbar lördag!

 • Skulle precis ta en liiten paus i lördagsstöket och just då dimper en kommentar ner från dig. Tack snälla du. och tack det samma, hit kommer jag tillbaka snart :-). Trevlig lördag!

Kommentering är stängd.