Onsdagsinspiration

Jag tror att det kommer att bli en ny kategori här på bloggen. Onsdagsinspiration. Jag slukar vackra hem och inspirerande reportage just nu och bygger upp förhoppningar (möjligen rätt orimliga) över vad vi kan göra i den nya lägenheten.
Dessa fantastiskt vackra bilder kommer från designern Kim Samsons hem. Jag gillar de ljusa kalla tonerna som blandas upp med trä och svarta detaljer. Här skule jag inte ha några som helst problem med att flytta in. 
En stor världskarta står högt upp på min önskelista. Det ska helst vara gammal och får till och med vara lite nött.
Någon gång ska alla mina garderober och skåp vara gamla och vackra med charm. 
Ha en fin onsdag!

10 Comments

 • Ja, inspiration kan man aldrig få för lite av 😀 Så detta ser jag framemot, speciellt om du fortsätter i samma stil som du visar här 😀

 • Fina bilder! Jag gillade också stilen, den var stilren men ändå med lite slitna detaljer. Shabby chic har en tendens att gå lite till överdrift, tycker jag. Men här var det fin balans! 🙂

 • Fint, och väldigt mycket Maria:)

  Ja men nu är ju snön nästan borta här också, helt fantastiskt!! Nu vill jag bara att det blir vår på riktigt..åhh..tänk när det börjar knoppa och bli grönt..härliga tanke!! Jag har inte sett några blommor än dock, får ut och leta lite;)

  Tycker alla snittblommor håller dåligt, typ en halv vecka, men det är så härligt när man köper dem så det är det värt:) Hmm.. undrar vad jag ska köpa denna vecka (inget egentligen då jag klickade hem en riktig dyrgrip igår, gulp)

  Det låter som du kommer få en härlig helg, trädgårdsmässan..va kul!! Hoppas ni blir riktigt inspirerande! Jag ska fortsätta piffa här hemma jag:)

  KRAM!

 • Ååh, vilka fina inspirationsbilder, otroligt vackert hem!

  När får ni er nya lägenhet? Ska bli så kul att få se hur fint ni kommer göra i den 🙂

  Kramar Bella

Kommentering är stängd.