Onsdagsinspiration

God morgon!
Tack fina ni för kommentarerna. Idag är en ny dag och jag ska se till att den blir bättre. Dags för lite onsdagsinspiration igen denna gången från en Holländsk 1800-tals gård renoverad i modern tappning.
Har ett bra tag funderat på att göra ett vardagsrumsbord av björkstubbar i olika storlekar men detta var även det riktigt snyggt! Frågan är bara vart man hittar en sån stor, perfekt väderbiten stubbe och sen hur man klarar att bära in den!?
Betonggolv är så snyggt och de olika skalorna av grått tilltalar mig när det blandas upp med det rustika träet.
Matbordet skulle gärna få flytta in till mitt framtida stora hus, här i lägenheten skulle det nog bli en aning trångt…..hur som helst gillar jag det verkligen!
Nu är det hög tid för mig att ta tag i dagen, först en kopp thé.
Happy Wednesday!
Bilder: Sköna hem

4 Comments

Kommentering är stängd.