Nyhet!

De senaste dagarna har minst sagt varit omvälvande. På ett bra sett. Vi har haft besök hela helgen av J’s mamma, syster och lille systerson så det har varit fullt upp med roliga aktiviteter som Skansen och ankmatning i Sigtuna. God mat, fika i solen och mysiga pratstunder har också hunnits med. Tack för den här gången, vi saknar er redan! 

Men det största hände nog i torsdags, vi vann och skrev kontrakt på vår NYA LÄGENHET! Det har fortfarande knappt landat men i huvudet har jag redan börjat inreda och vi pratar och planerar för fullt vad och hur vi ska göra. 
Behöver jag säga att vi längtar?
Hoppas ni haft en riktigt härlig helg!

ps. jag hann tyvärr aldrig läsa era fina kommentarer innan de försvann när blogger strulade i fredags. Lämna dem gärna på nytt!

Inga kommentarer

Kommentering är stängd.