inspiration till loppisjakt

Bild: Femina.dk

De svarta lampor på väggen ovanför köksbänkarna har jag som inspiration när jag idag tänkte bege mig ut på en liten loppistur. Fast de är inte till köket utan till vårt nya sovrum. Jag har tänk mig något liknande att skruva fast på väggen, lite sådär spretigt, att ha som sänglampor. Kanske aningens större, typ gamla skrivbordslampor. Aja, vi får se om jag har någon tur annars fortsätter jakten. Kvällen kommer sen spenderas med näsan i böckerna. Mindre kul men nödvändigt.

SKÖN LÖRDAG!

7 Comments

 • Lycka till med loppisjakten! Jag är också så sugen på att gå på loppis. Får se om jag orkar stiga upp tidigt imorgon och gå då. Nu har jag mest fyndat en massa fina barnkläder på loppis.

  Ha en skön lördag!
  Kram,S

 • Om du inte hittar vad du söker på loppis så får du ett tips av mig, Ikea har en skrivbordslampa i plåt, som man kan skruva upp på väggen, spraya i vilken färg du vill! 🙂 Jag sprayade mina svarta, de blev jättefina!
  Trevlig helg!

 • Heeeej! 😉 Du lägenheten låter ju toppen, vad kul att ni har allt roligt framför er, och bara en månad kvar då ju:D Jag letar hus jag, man är ju helt tokig, haha, men det brukar vara samma sak inför varje sommar, då längtar man extra mycket efter trädgård.

  Hoppas du haft en fin lördag och att du gjorde några fynd. Själv har jag sovit i tre omgångar, skapligt trött efter avklarad deadline i veckan. Kraaaam till dig!

 • Hoppas jakten gick bra och GRATTIS till er nya lägenhet!!! Ska bli roligt att få följa med till den;)

  De svarta stolarna hade GÄRNA fått flytta hem till mig…!

  Kram

Kommentering är stängd.